Header image

DUHA - Bruslení

Ve čtvrtek 23. 1. 2020 se uskutečnila další část 23. ročníku soutěže Duha.

Jedná se o regionální soutěž - dnes již pouze sedmi základních škol Šluknovského výběžku. Jako každý rok se děti sešly na zimním stadionu ve Varnsdorfu. Soutěž pořádala ZŠ Východní Varnsdorf.

Soutěžilo se v bruslařských dovednostech a hokeji s florbalovými holemi a míčkem. Celkové první místo ukořistili domácí, kterým se ovšem letos tolik nedaří a v předešlých dvou kolech se umístili na chvostu všech účastnících škol.

Snad je to signál k obratu, příští kolo se koná ve Šluknově, kam naše děti rády jezdí a většinou se umísťují na předních místech….

Vítězem pro mne ale byly všechny děti. S úsměvem absolvovaly všechny disciplíny, dokázaly vzájemně pomoci, povzbuzovaly se, tleskaly ostatním družstvům….

Velké poděkování patří nejen těmto dětem, ale také paní Vaňkové se syny a kolegyní, paní Damnitzové a doprovázejícím učitelům, bez kterých by byla organizace této soutěže nemožná….

Poděkování patří samozřejmě také našim úspěšným sportovcům : L. Pařenicovi, S. Kochovi, J. Rýdlovi, J. Vaňkovi, J. Korbovi a V. Krausové.

Mgr. Petr Karman